Building Arts' Playground


In onze Playground ontwikkelen we cultuureducatie voor jong en oud. Met dit aanbod kunnen we elke locatie - zoals een school of bibliotheek - omtoveren tot een speeltuin, waarin voor iedereen iets leuks te vinden is. Welke Playground mogen we voor jou creëren?

Wat kan Building Arts voor jou beteken?


High Impact Training

Samen kunnen werken is niet vanzelfsprekend. Hoe communiceer je eigenlijk en hoe komt dit over op de ander? In onze training werken we aan het vergroten van jouw impact en cirkel van invloed.

 

Theater

In onze theaterworkshops leer je spelenderwijs acteren en onderzoek je jezelf. Zo ontdek je niet alleen wat jouw talent is, maar ook hoe je jouw fantasie inzet om de wereld om je heen kleur te geven.  

 

Film

Van storyboard tot volwaardige filmproductie. Wij hebben alles in huis om films te maken. Daarnaast delen we ook graag onze kennis en ervaring in op maat gemaakte workshops om jou liefde voor film te helpen ontwikkelen.

 


SoVa

SoVa staat voor sociale vaardigheden. Deze vaardigheden zijn enorm belangrijk om in verbinding met anderen te kunnen staan. Juist daarom trainen wij jong en oud en reiken hen waardevolle tools aan.

 

Musical

Dans, spel en zang vormen samen de discipline musical. De meest geliefde kunstvorm in Nederland. Van workshop per discipline tot een volledige zelfgemaakte musical in een dag. Wij zijn er groot mee geworden.

 

Mixed Media

Steeds vaker worden film, muziek en fotografie gecombineerd. Het mixen van deze media kun je oneindig herhalen en juist dat maakt het zo leuk. Welke mixed media past bij jouw wensen? Een videopodcast misschien?

 


Presenteren

Voor een groep staan en iets presenteren durft niet iedereen. Toch hoeft het niet eng te zijn met de juiste voorbereiding. Wij bieden je de tools om zorgeloos en zelfverzekerd van je te laten horen. 

 

Green Screen

Met ons green screen, lichtset en camera's kunnen wij elke plek omtoveren tot een studio. Zo is er een ideale omgeving om jouw film of foto op te nemen. En daar geven we ook nog eens workshops in. Tof hè?! 

 

Schrijven

Taal is grenzeloos, net als je fantasie. Dat maakt schrijven zo bijzonder. Of het nu is voor een spoken-word optreden of poezië. Samen ontdekken we jouw schrijftalent en geven we de wereld om je heen kleur.